lamqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенИзглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blog ОвенИзглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog 
Овен
Изглежда че индивидът, който е общувал с Вас извънредно на настоятелен тематики, желае да придвижи вашите връзки в напълно друга повърхност. Окажете му топъл банкет, само че единствено поради обстоятелството, че жадува доближаване, напълно не сте длъжни да го приемете. Изучете всички разновидности и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от аргументите, заради които този човек по този начин Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на другарство бързо се уголемяват. Отначало ще Ви бъде мъчно да проследявате всичко, само че тъкмо в това ще бъде радостното.
Телец
Ако мислите, че вчерашния ден е бил прелестен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сърпрайзи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, елементарно може да разберете по какъв начин ще се чувствате, когато започнете да получавате това, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от дарове и знаци на внимание. Проявете признателност и помислете, с какво може да зарадвате своя сътрудник в отговор.
 
Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.
 
Рак
Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.
 
Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.
 
Дева
Ще успвате в работата си. Не единствено чудесно ще се справяте с всичко, с което се занимавате, само че и ще помагате на заобикалящите по този начин, че те да могат да укрепят своя професионален престиж, да намерят съидейници и да оправят връзките си с сътрудниците. Действително значимите триумфи за в този момент Ви карат да чакате, само че за благополучие не сте от хората, които не дооценяват дребните достижения. Вероятни са нови запознанства и забавни срещи, само че те надали ще доведат до съществени връзки. В сложни обстановки може да разчитате на другари, които ще Ви схванат по-добре и от роднините, и от обичания човек. Не се преуморявайте с непотребни натоварвания.
 
Везни
Трябва изцяло да осъзнаете това усещане, което вършиме на хората. Много постоянно подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и незабавно си тръгвате, без да си давате сметка, че одеве сте шокирали някого. Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. Следващия път, когато вършиме съд, изчакайте след кулминационната точка и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се популяризират маоколо получават независим живот.
 
Скорпион
Днес на Вашия обичан човек доста ще се желае някаква яснота в връзките ви.Звездите Ви поучават да му я дадете, въпреки и в не огромни количества, тъй като другояче след това ще Ви бъде мъчно да го задържите: той ще отиде да търси яснота на друго място...
 
Стрелец
Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.
 
Козирог
Днес Вашият обичан човек ще бъде в неразбиране, за какво по този начин необичайно, несъответстващо и нетривиално се държите. Вероятно ще стартира да се пробва да си ги обяснява на фона на своите нормални дейности, само че надали ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.
 
Водолей
Утрото ще бъде удобно и ще Ви сътвори убеденост в личните благоприятни условия и душевно равновесие. Опитайте да не се намесвате в всякакви непредсказуеми инициативи – не си заслужава за всичко да слушате приятелките. Не би било зле остатъка от деня да прекарате в усамотение. Не би трябвало данес да разказвате на своя обичан човек за всички неприятности, с които се е налагало да се борите през последната седмица. Това ще провокира у него бурно неспокойствие и отвращение, а след него може да дойдат и забрани, ограничаващи Вашата независимост. А Вие желаете това най- малко от всичко...
 
Риби
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да си потвърди нуждата от това или това деяние. За него би било доста по- елементарно, в случай че към неговите причини се прибавят и Вашите. Само че те би трябвало да са фактически безапелационни и несъкрушими, другояче нищо няма да костват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР